Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
x

EUROBANK: ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι κάτοχοι των καρτών θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή από τις 12/09/2022 και για έξι μήνες (μέχρι και 12/03/2023).

Η Eurobank προσφέρει μία νέα παροχή στους πελάτες της που σκοπό έχει να ενισχύσει την αγοραστική τους δύναμη σε μια απαιτητική οικονομική συγκυρία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.

Ειδικότερα, για κάθε αγορά, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή super markets με χρήση πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, οι κάτοχοι των καρτών θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή (σε σχέση με το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το όποιο έκαστο συνεργαζόμενο super market συμμετέχει στο Πρόγραμμα) από τις 12/09/2022 και για έξι μήνες (μέχρι και 12/03/2023).

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο διπλασιασμός των ευρώ €πιστροφή, τα οποία θα αποδίδει το Πρόγραμμα, στοχεύει στην ενίσχυση των ιδιωτών πελατών της Eurobank, στις καθημερινές τους αγορές, σε μια περίοδο διαδοχικών κρίσεων κατά την οποία τα νοικοκυριά πλήττονται από την αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά.

Για την Eurobank, η στήριξη των πελατών της μέσω στοχευμένων ενεργειών που προσαρμόζονται ευέλικτα και άμεσα στις συνθήκες που διαμορφώνονται, αποτελεί στρατηγική επιλογή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, και αναδεικνύει την έμφαση που δίνει στην περαιτέρω ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης που έχει εμπεδωθεί, διαχρονικά, ανάμεσα στην Τράπεζα και τους πελάτες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα super markets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ