Skip to main content

Euroleague: Επιθυμία Βελιγραδίου για τη διοργάνωση του Final-8

Ο αναπ. δήμαρχος της σερβικής πρωτεύουσας τόνισε πως υπάρχει η διάθεση και η ικανότητα ώστε να φιλοξενηθούν οι εναπομείναντες αγώνες της διοργάνωσης.

Στις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μόσχα και Κωνσταντινούπολη προστέθηκε και το Βελιγράδι, ως υποψήφιες πόλεις για τη διοργάνωση του Final-8 της Euroleague, εφόσον αποφασιστεί το plan Β για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με σημερινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Mozzartsport», ο αναπληρωτής δήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, τόνισε πως η πρωτεύουσα της Σερβίας έχει τη διάθεση και την ικανότητα να φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας σεζόν για τη Euroleague αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει σταλεί επίσημη ειδοποίηση προς τη διοργανώτρια αρχή.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Βέσιτς ανέφερε:

«Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν τη διοργάνωση και οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως, θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ακόμη ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 ημέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να κάνουν τη δική τους καραντίνα. Οπότε, αυτό σημαίνει πως για 40 ημέρες θα βρεθούν 3.000-4.000 άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, προσωπικό, μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Μιλάμε για ζωντανές μεταδόσεις περισσοτέρων από 60 αγώνων. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους»

O Γκόραν Βέσιτς εξήγησε επίσης: «Με την υποστήριξη του Προέδρου Βούτσιτς και του πρωθυπουργού Μπρνάμπιτς, θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στο Βελιγράδι. Τόσο ως προς τη μεταφορά των ομάδων όσο και ως προς τα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές, ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και τη Euroleague».