Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

EUROMEDICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθλητές του «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020» θα μεταβούν εκεί, με στόχο να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς 2020

Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως το τέλος του 2020 ανέλαβε η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο χορηγίας της προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει να προσφέρει στην ΕΟΕ - ως κοινωνική χορηγία - τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020».

Οι εν λόγω αθλητές θα μεταβούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας, με στόχο να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με την παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου, του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΕ, Εμμανουήλ Κολυμπάδη, του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΟΕ, Στέλιου Αγγελούδη, του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρου Κούβελου, της Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου καθώς και της Διοίκησης της «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Τι περιλαμβάνει η χορηγία

Ειδικότερα, η χορηγία της Κλινικής περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

-πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων
-νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας των αθλητών.

«Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, προχώρησε στη χορηγία της ΕΟΕ, με κύριο στόχο την αρωγή στις δραστηριότητες τόσο της Επιτροπής όσο και της Ολυμπιακής Ομάδας. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το τεράστιας σημασίας έργο της ΕΟΕ και συμβάλλουμε από τη μεριά μας στην προαγωγή και προώθηση του ελληνικού αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών, μέσω της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στον κόσμο», υπογράμμισε από τη μεριά της η Γενική Διευθύντρια της Κλινικής, Αικατερίνη Κεχαγιά.

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την Κλινική η χορηγία της στην ΕΟΕ αναφέρθηκαν με τη σειρά τους ο κ. Βασίλειος Λυκομήτρος, υπεύθυνος Ορθοπεδικός για την Ολυμπιακή Ομάδα και ο κ. Νικόλαος Μαλισιόβας, Επιστημονικός Διευθυντής της  Κλινικής.

«Εδώ και 41 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαγνωστικές  και νοσηλευτικές υπηρεσίες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ