Skip to main content

Europa Conference League: Ποιοι είναι οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Άρη

Οι κιτρινόμαυροι έμαθαν τους πέντε πιθανούς αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League - Δείτε τις ομάδες.

Τους πέντε πιθανούς αντιπάλους του στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έμαθε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Άρης.

Οι ομάδες που μπορεί να συναντήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η γνώριμη ΑΕΛ Λεμεσού από την Κύπρο, η Σίβασπορ από την Τουρκία, η Σότσι από τη Ρωσία, η Αστάνα από το Καζακστάν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Οι κιτρινόμαυροι τοποθετήθηκαν στο δεύτερο γκρουπ, με βάση την προκλήρωση του πραγματοποίησε η UEFA.

Σε αυτό οι ισχυρές ΑΕΛ, Σίβασπορ, Σότσι, Αστάνα και Μακάμπι θα κληρωθούν με μία ομάδα από τις ανίσχυρες, που είναι ο Άρης, η Κέζλα από το Αζερμπαϊτζάν, το ζευγάρι Σίλεκς (Βόρεια Μακεδονία)- Πετροκούντ Χιντσέστι (Μολδαβία), το ζευγάρι Σιρόκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) - Βλάζνια (Αλβανία) και το ζευγάρι Γκάγκρα (Γεωργία) - Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο).

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/6 στις 14.30 ώρα Ελλάδος, ενώ εκτός από τον Άρη θα λάβει μέρος και θα μάθει τον αντίπαλό της και η ΑΕΚ.

Οι αγώνες του Europa Conference League θα γίνονται κάθε Πέμπτη (19:45 και 22:00).

Συνολικά, θα συμμετάσχουν 184 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον μίας από καθεμία από τις 55 ομοσπονδίες και 46 συλλόγους που θα μετακινηθούν από το Champions ή το Europa League.

Καμία ομάδα δεν προκρίνεται απευθείας στους ομίλους των 32 ομάδων (8 όμιλοι των 4). Από αυτές, οι 22 θα προέρχονται από τα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ οι υπόλοιπες 10 θα είναι εκείνες που θα αποκλειστούν από τα playoffs του Europa League.