Skip to main content

Europa League: Αγώνας χωρίς αύριο για Άρσεναλ και Βιγιαρεάλ

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr οι 2 ημιτελικοί του Europa League στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Βραδιά Europa League είναι η σημερινή. Οι δύο αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης θα ξεκινήσουν στις 22:00.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στα χέρια της το εισιτήριο για τον τελικό, μετά την νίκη της με 6-2 στο πρώτο ματς κόντρα στη Ρόμα και θέλει να το «σφραγίσει» στη Ρώμη. Το θαύμα κυνηγάει η ιταλική ομάδα.

Η πρόκριση είναι ανοικτή στο άλλο ζευγάρι. Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από το Emirates Stadium για να πάρει την πρόκριση. Την ανατροπή θέλει να κάνει η Άρσεναλ. Της αρκεί 1 γκολ, για να προκριθεί, αν καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους 2 ημιτελικούς του Europa League, Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ και Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλαπλά σκορ για τους ημιτελικούς

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 0-1 για τον αγώνα Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ και τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 1-3 για το παιχνίδι Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η τριάδα περιλαμβάνει το σκοράρισμα από τον Ομπαμεγιάνγκ στο ματς Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ, το σκοράρισμα από τον Ράσφορντ στο παιχνίδι Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα Over 2,5 γκολ στο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος Μπενφίκα-Πόρτο.

Cross Sports με Europa League και ΝΒΑ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικές αγορές Cross Sports, τη δυνατότητα δηλαδή στοιχηματισμού σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ. Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν σε δύο Cross Sports.

Στο πρώτο Cross Sport πρέπει να επιλέξουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στον ημιτελικό του Europa League Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ ή τα συνολικά κλεψίματα του Γιόνας Βαλαντσιούνας στον αγώνα του NBA Ντιτρόιτ Πίστονς-Μέμφις Γρίζλις.

Στο δεύτερο Cross Sport πρέπει να διαλέξουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά δοκάρια στον ημιτελικό του Europa League Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τα κοψίματα του Ντάβις Μπέρτανς στο παιχνίδι του NBA Τορόντο Ράπτορς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.