Skip to main content

Europa League: Δύο αναβολές,τέσσερα κεκλεισμένων και μόνο δύο με κόσμο

Η UEFA ανέβαλε τα παιχνίδια Σεβίλλη-Ρόμα και Ίντερ Χετάφε. Μόνο οι αναμετρήσεις Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν και Μπασάκσεχιρ-Κοπεγχάγη δεν είναι κεκλεισμένων

Την αναβολή των αναμετρήσεων Σεβίλλη-Ρόμα και Ίντερ-Χετάφε για τη φάση των «16» του Europa League αποφάσισε η UEFA.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού προβλημάτισε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που το μεσημέρι πραγματοποίησε σύσκεψη παίρνοντας τελικά την παραπάνω απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες Σάντσες είχε ενημερώσει νωρίτερα για την απόφαση του να μην αφήσει την ομάδα του να ταξιδέψει στο Μιλάνο, κάτι που θορύβησε την UEFA.

Aντίστοιχα και όσον αφορά το παιχνίδι στην Ανδαλουσία, η Ρόμα δεν μπορούσε να ταξιδέψει αεροπορικώς, αφού η Ισπανία δεν επιτρέπει την πρόσβαση στα αεροδρόμια της σε αεροπλάνα από την Ιταλία.

Στο τραπέζι έπεσε η σκέψη για αναβολή όλης της αγωνιστικής, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν δείχνει να συμβαίνει.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε νωρίτερα πως τα ματς ΛΑΣΚ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοίνωσε ότι χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί το ματς Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ ενώ την περασμένη Δευτέρα ανακοινώθηκε το κεκλεισμένων και για το Ολυμπιακός-Γουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι μόνοι νοκ άουτ αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο με κόσμο είναι οι Ρέιντζερς-Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ιστανμπούλ Μπασάκσεχιρ-Κοπεγχάγη.