Skip to main content

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αν προκριθεί στα νοκ άουτ

O «Δικέφαλος» χρειάζεται μόνο νίκη επί της ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα και ταυτόχρονα νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι στη Βουδαπέστη για να περάσει στους «32».

Νίκη απόψε επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο γήπεδο της Τούμπας και ταυτόχρονα νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι στη «Groupama Arena» της Βουδαπέστης χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να περάσει στα νοκ άουτ του Europa League ως 2οςπίσω από τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, αν ο «Δικέφαλος» πάρει το εισιτήριο για τους «32» θα είναι στους ανίσχυρους μαζί με τις Κλαμπ Μπριζ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ, Λάτσιο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Βικτόρια Πλζεν.

Αντίστοιχα στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων που ενδεχομένως να βρεθούν στον δρόμο των «ασπρόμαυρων» είναι οι Άρσεναλ, Μπενφίκα, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Κιέβου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ίντερ, Νάπολι, Σάλτσμπουργκ, Βαλένθια και Ζενίτ.

Σημειώνεται πως η κλήρωση για τα νοκ άουτ της 2ης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στη Νιόν της Ελβετίας και ώρα 14:00 ενώ τα διπλά παιχνίδια θα γίνουν στις 14 και 21 Φεβρουαρίου.