Skip to main content

Ευθεία επίθεση Τσίπρα σε Αλαβάνο

Επίθεση κατά του Αλ. Αλαβάνου εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ κατηγορώντας τον ότι «για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο, κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής και κόβει τη δυνατότητα να αμφισ
Μαίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και του Αλ. Αλαβάνου με τον πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΝ να του εξαπολύει σήμερα νέα επίθεση, κατηγορώντας τον ότι «για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο, αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο, κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής, κόβοντας τη δυνατότητα να αμφισβητηθεί το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά».

«Αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Αλαβάνου, ο Αλέξης Μητρόπουλος θα μπορούσε να περάσει «με τα τσαρούχια» στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής με βάση τις δημοσκοπήσεις», τόνισε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Χαρακτήρισε επίσης «δυσάρεστη εικόνα» την πολυδιάσπαση στο χώρο της Αριστεράς, ωστόσο σημείωσε ότι δεν είναι η ώρα ίσως να αποδώσει κανείς ευθύνες.