Skip to main content

Ευχές για υγεία, ευημερία και πρόοδο από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Στο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό, κοινωνικό, προσκυνηματικό και ειρηνευτικό έργο, που επιτελεί η Εκκλησία των Αγίων Τόπων, αναφέρεται ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ' στο πασχαλινό μήνυμά του και ε

Στο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό, κοινωνικό, προσκυνηματικό και ειρηνευτικό έργο, που επιτελεί η Εκκλησία των Αγίων Τόπων, αναφέρεται ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ' στο πασχαλινό μήνυμά του και εύχεται υγεία, ευστάθεια, ευημερία και πρόοδο.

Ο Πατριάρχης αναφέρει στο μήνυμά του αναφέρει ότι στην Εκκλησία «τα τέκνα του Θεού» που πριν ήταν διασκορπισμένα, έχουν συνενωθεί τώρα σε ένα και «ευσεβούν, σωφρονούν, ομονοούν, ειρηνεύουν, εργάζονται και συνεργάζονται, δημιουργούν έργον θαυμαστόν».

Το έργο αυτό, αναφέρει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων «ποιμαντικόν, φιλανθρωπικόν, κοινωνικόν προσκυνηματικόν και ειρηνευτικόν, επιτελεί ανά τους αιώνας και η Εκκλησία των Αγίων Τόπων».

Ο κ. Θεόφιλος Γ' ανέφερε ότι η Εκκλησία των Αγίων Τόπων υποδέχεται τους πιστούς με «ανοιχτές αγκάλες» στους τόπους της «κατά σάρκα εμφανείας, της σταυρώσεως και της αναστάσεως» του ιδρυτή της.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευχήθηκε στο πασχαλινό μηνύμά του υγεία, ευστάθεια, ευημερία, προκοπή, πρόοδο και σωτηρία.