Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΕΥΑΘ- Δεν θα κοπεί το νερό

Η ΕΥΑΘ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι εργασίες και δεν θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Κυριακή σε Πυλαία, Πανόραμα και Καλαμαριά.

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή διακοπή υδροδότησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σύμφωνα με βραδινή ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Όπως αναφέρει, ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι εργασίες και «χάρη στον καλό συντονισμό και την αδιάλειπτη εργασία των συνεργείων της ΕΥΑΘ και των συνεργατών της, το δύσκολο έργο της σύνδεσης των αγωγών επιτεύχθηκε χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί το νερό σε Πυλαία, Πανόραμα και Καλαμαριά». (δείτε εδώ).

Πλέον με τη σύνδεση νέου αγωγού ύδρευσης διατομής Φ500 στη συμβολή των οδών Αγίου Νέστωρος – Λαγκαδά του δήμου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται η σύνδεση των υδραγωγείων Αλιάκμονα - Αραβησσού για την εναλλακτική υδροδότηση του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι λόγω των εργασιών χωρίς νερό θα παρέμεναν από τα ξημερώματα της Κυριακής νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις Δ.Ε. Πυλαίας και Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη καθώς και στις περιοχές Φοίνικα, Αγίου Ιωάννη, Νέας Κρήνης και κέντρου Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς και η αποκατάσταση της υδροδότησης υπολογίζονταν για τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΥΑΘ:

«Με χαρά ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας της ανατολικής Θεσσαλονίκης ότι η προγραμματισμένη για αύριο διακοπή υδροδότησης ΔΕΝ θα γίνει τελικά, καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πολύ νωρίτερα με επιτυχία!

Χάρη στον καλό συντονισμό και την αδιάλειπτη εργασία των συνεργείων της ΕΥΑΘ και των συνεργατών της, το δύσκολο έργο της σύνδεσης των αγωγών επιτεύχθηκε χωρίς να χρειαστεί να διακόψουμε το νερό σε Πυλαία, Πανόραμα και Καλαμαριά, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Ευχαριστούμε πολύ!»