Skip to main content

ΕΥΑΘ: Μέχρι τις πρωινές ώρες το μαρτύριο της σταγόνας στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί έτρεξε επιτέλους νερό στις βρύσες των καταναλωτών σε Άνω Πόλη και Πανόραμα. Αναλύσεις για την ποιότητα και εντός του δικτύου.

Μέχρι τις πρωινές ώρες συνεχίστηκε το μαρτύριο της σταγόνας για πολλούς καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη παρά το γεγονός ότι η παροχή νερού από την ΕΥΑΘ ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν νερό περιοχές της Άνω Πόλης και του Πανοράματος, όπου συνήθως καταγράφονται καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της υδροδότησης. Ωστόσο, στους περισσότερους καταναλωτές στις περιοχές αυτές το νερό έτρεξε επιτέλους στις βρύσες από το πρωί. Προβλήματα ενδεχομένως να υπάρχουν ακόμη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΥΑΘ, Ολιάνα Αντωνοπούλου, σε κάποιους καταναλωτές που είναι πολύ ψηλά ή έχουν άλλες ιδιαιτερότητες αλλά είναι μεμονωμένα.

Η κυρία Αντωνοπούλου τόνισε ότι η τροφοδοσία του δικτύου από τις δεξαμενές πραγματοποιείται κανονικά. Η ίδια υπογράμμισε ότι το νερό έχει περάσει όλα τα τεστ ποιότητας καθώς μετά την έναρξη της τροφοδοσίας συνεχίστηκαν οι επιπλέον αναλύσεις και εντός του δικτύου.