Skip to main content

Εβδομάδα έργων σε Περιφερειακό, Μοναστηρίου και Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Τι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν καθ'όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας σε Περιφερειακή Οδό, οδό Μοναστηρίου και ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζονται από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή οι εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της περιφερειακής οδού (από τον κόμβο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο Τριανδρίας), με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Οι εργασίες συντήρησης θα εκτελεστούν από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 14.00.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Μοναστηρίου

Παράλληλα, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι εργασίες που αφορούν σε καθαρισμό χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους και θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τα Διαβατά σε διάφορα τμήματα. Οι εργασίες θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..

ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Τέλος, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στων εργασιών τις 7.00 π.μ.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στα παρακάτω σημεία:

α) Επί του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου μέχρι το εργοστάσιο της ISOMAT (σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων) σε όλο το πλάτος της οδού.

β) Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας (διασταύρωση Χαλκηδόνας) προς τον ισόπεδο κόμβο Κουφαλίων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περίπου 200 μέτρα).