Skip to main content

Εβδομάδα Γαστρονομίας 2019 με τον Υves Mattagne στο Radisson Blu Crete

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου Κρήτης, υποδέχεται τον διάσημο σεφ Yves Mattagne στο Γαλλικό εστιατόριο Bellevue

Μια μοναδική εβδομάδα γαστρονομίας με τον Βέλγο σεφ με 2 αστέρια Μισελέν Yves Mattagne, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου Κρήτης, υποδέχεται τον διάσημο σεφ Yves Mattagne στο Γαλλικό εστιατόριο Bellevue. Ο σεφ, θα δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών, του οποίου κάθε πιάτο θα συνδυάζεται με δημοφιλή διεθνή κρασιά, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. 

Ο Yves Mattagne έχει κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Μερικά από αυτά είναι το πρώτο αστέρι Μισελέν το 1991, ενώ του απονεμήθηκε και δεύτερο αστέρι Μισελέν το 1997 για τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Το 2003 ανακηρύχθηκε Σεφ της Χρονιάς, το 2006 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο από την Ακαδημία Γαστρονομίας, ενώ το 2007 απέκτησε το βραβείο Golden Delta Guide. Έχει επιμεληθεί το μενού μεγάλων επιχειρήσεων και διάσημων εστιατορίων ανά τον κόσμο, ενώ πρόσφατα επιμελήθηκε και το μενού της Brussels Airlines.

Για τέσσερις νύκτες, από την Κυριακή 30 Ιουνίου έως την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα απολαύσουν δημιουργίες υψηλού επιπέδου με επιρροές από τη Γαλλική και Βελγική κουζίνα. Επιπρόσθετα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό wine pairing και ένα μοναδικό exclusive aperitif την ώρα που το ηλιοβασίλεμα θα αγκαλιάζει τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Beach Resort, υπερήφανο μέλος του Radisson Hotel Group που περιλαμβάνει πάνω από 1440 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, είναι ένας κορυφαίος προορισμός στην Κρήτη γι’ αυτούς που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης σε ένα μοναδικό παραθαλάσσιο περιβάλλον. Με 318 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, 5 πισίνες, 2 ιδιωτικές αμμώδεις παραλίες, εγκαταστάσεις για ζευγάρια και οικογένειες, καθώς και ένα σύνολο από 12 εστιατόρια και μπαρ, παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Για μια ματιά στο μοναδικό κόσμο του Radisson Blu Beach Resort, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.radissonblu.com/en/resort-milatos

Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κράτηση στο εστιατόριο Bellevue ή επιθυμούν να συνδυάσουν το event με μια απολαυστική διαμονή στο Radisson Blu Beach Resort, μπορούν να επικοινωνήσουν στο: info.milatos@radissonblu.com ή να καλέσουν στο +30 6985 173 495.