Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΕΒΕΘ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Οι εκπρόσωποι των εμπορικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν για τις προκλήσεις, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες του e-εμπορίου.

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “Ηλεκτρονικό Εμπόριο Λιανικής στην εποχή του COVID-19 - ΔΡΑΣΗ ΕΣΠΑ «e-λιανικό», πραγματοποιείται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 15:00- 17:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των εμπορικών επιχειρήσεων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προκλήσεις, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησης των ενισχύσεων που προσφέρει η Δράση του ΕΣΠΑ «e-λιανικό», για τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος, ως απάντηση στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και τα lockdown.

Για τη δωρεάν συμμετοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_QuyVkP1PTLiUPmr-KnMGlw, μέχρι το πρωί της Τρίτης 26.1.21. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση. Στην περίπτωση, που οι μετέχοντες επιθυμούν να υποβάλουν, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορούν να το στείλουν εγγράφως στα e-mail που ακολουθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132

Άννα Μπένη: beni@ebeth.gr

Μάχη Γεωργίου: georgiou@ebeth.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ