Skip to main content

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τα 4 καθεστώτα ενίσχυσης του αναπτυξιακού νόμου

Παρουσίαση των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων από το Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων σε εκδήλωση του ΕΒΕΘ.

Τα τέσσερα καθεστώτα ενισχύσεων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του νέου Αναπτυξιακού Νόμου θα αναλυθούν στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης την οποία διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και  Ανάπτυξης. Οι προκηρύξεις αφορούν τη «Γενική Επιχειρηματικότητα», τις «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ», τις «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και τις «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 6 μμ, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), θα γίνει παρουσίαση των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων από το Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, καθηγητή Λόη Λαμπριανίδη και θα δοθούν απαντήσεις σε εξειδικευμένες ερωτήσεις του ακροατηρίου από αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να το δηλώσουν, ως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, αποστέλλοντας συμπληρωμένο σχετικό Δελτίο Συμμετοχής, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ-πεδίο σημαντικά θέματα σε ομότιτλη ανακοίνωση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μελετών & Έρευνας, στο τηλ: 2310/370.180-1. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.