Skip to main content

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τα εμπορικά σήματα και τις γεωγραφικές ενδείξεις

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε ερωτήματα για τα ΠΟΠ, τα ΠΓΕ και τα οφέλη από τον χαρακτηρισμό τους.

Το επίκαιρο ζήτημα των εμπορικών σημάτων και των γεωγραφικών ενδείξεων στα προϊόντα θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας, που διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Στόχος της εκδήλωσης, το πρόγραμμα της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι να δοθούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα: Ποια είναι τα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και τα προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) και ποια τα οφέλη από τον χαρακτηρισμό τους; Πώς κατοχυρώνονται τα σήματα προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό; Ποιες υπηρεσίες παρέχει το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO);

Εφόσον ενδιαφέρεσθε για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, συμπληρώσετε τη σχετική online δήλωση συμμετοχής, ως το μεσημέρι της 11.9.2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ.: 2310-370.132 και στο site του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr