Skip to main content

ΕΒΕΘ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Digital Marketing στις 6 Ιουλίου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν οι ενδιαφερόμενοι με τις βασικές έννοιες και πρακτικές του Digital Marketing.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Alpha Plan Consultants, πραγματοποιούν τρίωρο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα το Digital Marketing, την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:00.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν οι ενδιαφερόμενοι με τις βασικές έννοιες και πρακτικές του Digital Marketing, να κατανοήσουν τα βασικά χαρακτηριστικά των Social Μedia Νetworks, αλλά και την σημασία του Content Marketing.

Επιπρόσθετα, θα γνωρίσουν βοηθητικά εργαλεία και εφαρμογές, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειρίζονται τους επαγγελματικούς τους λογαριασμούς, αλλά και τα βασικά σημεία για την αντιμετώπιση μιας διαδικτυακής κρίσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το πρόγραμμα της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ, η εισηγήτρια κα Αλεξία Μάστορα MSc, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Alpha Plan Consultants, θα αναπτύξει τα ακόλουθα θέματα:

  • Digital Marketing
  • Social Media Networks
  • Content Marketing
  • Digital Crisis

Για τη συμμετοχή σας, που είναι άνευ χρέωσης, παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Ζoom, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 5.7.2021 και ακολούθως θα λάβετε το σχετικό σύνδεσμο παρακολούθησης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Πληροφορίες:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132
Άννα Μπένη: beni@ebeth.gr
Μάχη Γεωργίου: georgiou@ebeth.gr