Skip to main content

ΕΒΕΘ: Ενημέρωση για χρηματοδότηση από το The People's Trust

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπροσώπους μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, νεοσύστατων αλλά και υφιστάμενων, που επιθυμούν να αναπτυχθούν.

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός  The People’s Trust, πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Έχετε την ιδέα; Έχουμε τα εφόδια.

Τρόποι χρηματοδότησης από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The People's Trust», τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπροσώπους μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, νεοσύστατων αλλά και υφιστάμενων, που επιθυμούν να αναπτυχθούν, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση, στην οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την Παρασκευή 14.2.2020, πατώντας εδώ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

18:00-18:15 | Χαιρετισμός κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννη, Α΄  Αντιπροέδρου ΕΒΕΘ

18:15-19:00 | Παρουσίαση του οργανισμού The People’s Trust, από τον Business Development Officer του Οργανισμού για τη Β. Ελλάδα, Γιάννη Κουρτίδη

19:00-19:20 | Παρουσίαση της εμπειρίας του κ. Αλέξανδρου Μέγα, επιχειρηματία από τη Β. Ελλάδα που έχει στηριχθεί από τον Οργανισμό

19:20-19:40 | Ερωτήσεις & Απαντήσεις