Skip to main content

ΕΒΕΘ: Παρουσίαση πλατφόρμας συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων

Το EuroShoring αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, ιδιαίτερα χρήσιμο για τη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα στον εφοδιασμό.

Διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EuroShoring πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 13 Μαϊου 2021 και ώρες 14:00- 15:00.

Το EuroShoring αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, ιδιαίτερα χρήσιμο για τη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα στον εφοδιασμό, με στόχο τη μείωση της εξάρτησης πολλών βιομηχανιών κυρίως από την Ασιατική αγορά και τη μετατόπιση της παραγωγικής διαδικασίας σε γεωγραφικά εγγύτερες χώρες (Nearshoring). Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγικές ελληνικές εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις παραγωγικές δομές τους καθώς και να προβληθούν ως δυνητικοί - ιδανικοί συνεργάτες γερμανικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, καθιστά δυνατό τον προγραμματισμό επιχειρηματικών συναντήσεων, δια ζώσης ή ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας, ή με τη μεσολάβηση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το EuroShoring, μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία στην ιστοσελίδα του EuroShoring στις ενότητες “About EuroShoring” και “Register your Company”, ενώ για άμεση επικοινωνία μπορεί να απευθυνθεί στο m.thanou@ahk.com.gr ή στο τηλ. 2310 327733.

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας στην ημερίδα, πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_t39tNyWbSCqWpfb3iuXQPQ  μέχρι το πρωί της Πέμπτης 13.5.2021 και μετά θα λάβετε τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.