Skip to main content

ΕΒΕΘ: Προγράμματα εξειδίκευσης για ηλεκτρονικό εμπόριο και εξαγωγές

Το ΠΑΜΑΚ σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ διοργανώνουν τον 4ο κύκλο Σεμιναριακών Προγραμμάτων Εξειδίκευσης στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξαγωγές.

Στη διοργάνωση του 4ου κύκλου Σεμιναριακών Προγραμμάτων Εξειδίκευσης στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξαγωγές προχωρά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Τα σεμινάρια στοχεύουν στη βελτίωση και ολοκλήρωση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα διεθνούς και ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και στην πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το διεθνές και ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο, σε αίθουσες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τα ακόλουθα δύο σεμινάρια:

1. «Εξαγωγές Προϊόντων», στις 2-11/06/2015, διάρκειας 25 ωρών, κόστους 250 ευρώ.
2. «Ηλεκτρονικό Εμπόριο» (5-7/06/2015), διάρκειας 22 ωρών, κόστους 220 ευρώ.

Τα εν λόγω σεμινάρια μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0.45 με αίτηση της επιχείρησης στον ΟΑΕΔ, όμως σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, το ΕΒΕΘ θα επιδοτήσει τη συμμετοχή συνολικά ως 20 εκπροσώπων ταμειακά ενήμερων επιχειρήσεων-μελών του, καταβάλλοντας το 50% του κόστους συμμετοχής, δηλαδή  125 ευρώ/ άτομο για το σεμινάριο «Εξαγωγές Προϊόντων» και 110ευρώ/ άτομο για το σεμινάριο  «Ηλεκτρονικό Εμπόριο». Κατά την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του Επιμελητηρίου ( τηλ. 2310 370 132) ή να επισκεφθούν το site του ΕΒΕΘ,  www.ebeth.gr, στο πεδίο «σημαντικά θέματα».