Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
x

ΕΒΕΘ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ

Το ΕΒΕΘ, στο πλαίσιο της επιδίωξής του να συνδέσει την ακαδημαϊκή γνώση με την επιχειρηματικότητα, προσφέρει ανελλιπώς υποτροφίες στους φοιτητές.

Την ενεργή υποστήριξη του στους φοιτητές του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνεχίζει το ΕΒΕΘ, καθώς αποφάσισε εκ νέου την απονομή τριών Βραβείων Αριστείας, συνολικού ποσού 4.500 ευρώ, προκειμένου να προσφερθούν στους πρωτεύσαντες των ισάριθμων εξαμήνων του ανωτέρω Προγράμματος.

Επιπλέον, η Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου αποφάσισε να επιδοτηθεί με το ποσό των 1.000 ευρώ ένας ακόμη μεταπτυχιακός φοιτητής, που θα εκπονήσει εργασία, το θέμα της οποίας θα προσδιορισθεί από το ΕΒΕΘ.

Ήδη από το 2013, το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της επιδίωξής του να συνδέσει την ακαδημαϊκή γνώση με την επιχειρηματικότητα, προσφέρει ανελλιπώς υποτροφίες στους άριστους   σπουδαστές του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA του ΠΑΜΑΚ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ΕΒΕΘ υπήρξε ο ιδρυτής της Ανωτέρας Σχολής Βιομηχανικών Σπουδών Θεσσαλονίκης το 1948 (που ουσιαστικά ξεκίνησε να λειτουργεί το 1956), η οποία μετεξελίχθηκε σε Ανωτάτη (1959) και στη συνέχεια (1990) στο σημερινό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια κοντά του, συνεργαζόμενο σε ευρωπαϊκά προγράμματα, σε έρευνες, σε προγράμματα δια βίου μάθησης κ.α.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ