Skip to main content

ΕΒΕΘ: Τηλε-ημερίδα για το νέο πρόγραμμα Γέφυρα στις 8 Σεπτεμβρίου

Κεντρικός ομιλητής στην τηλε-ημερίδα του ΕΒΕΘ θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Το νέο πρόγραμμα Γέφυρα και οι δυνατότητες που έχουν οι δικαιούχοι του θα αποτελέσει το αντικείμενο τηλε-ημερίδας, που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:00-12:00 το πρωί.

Κεντρικός ομιλητής ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Δεδομένης της υφιστάμενης δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, που έχει προκαλέσει η παγκόσμια πανδημία του Covid-19, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η αναλυτική ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην τηλε-ημερίδα, παρακαλείσθε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_E363lywYQNOmACGI1WmnYw μέχρι το πρωί της Δευτέρας 7.9.20.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. 

Πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310370132.