Skip to main content

Έβγαλε αποστολή ο ΠΑΟΚ, μέσα αλλά αμφίβολοι οι Βιεϊρίνια-Πέλκας (vid)

Στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, ο Άμπελ Φερέιρα ετοίμασε τον «Δικέφαλο» με πολλά προβλήματα ενώ σημειώνεται πως οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Εκτός, όπως είναι γνωστό, θα παραμείνει ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Αντίθετα, στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Ακπόμ και Τζόλης.