Skip to main content

Μαθητής γλίστρησε και έσπασε το πόδι του σε γυμνάσιο του Ευόσμου

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ώρα διαλείμματος στον αύλειο χώρο του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου. Πρόθυμος να συμπαρασταθεί στον μαθητή δηλώνει ο δήμαρχος.

Ατύχημα λόγω του πάγου είχε το πρωί της Τετάρτης ένας 14χρονος μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς για χειρουργική επέμβαση.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ώρα διαλείμματος στον αύλειο χώρο, με τον διευθυντή του σχολείου να τονίζει πως είχε ενημερώσει τα παιδιά να μην βγουν στις αυλές.

«Ο δήμος από την πρώτη στιγμή έριξε αλάτι και καθάρισε τις αυλές των σχολείων» ανέφερε στη Voria.gr ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Όπως τόνισε, ο δήμος είχε στείλει σχετικό έγγραφο σε όλα τα σχολεία, ήδη από την Τρίτη, προκειμένου να ενημερώσουν οι διευθυντές την αρμόδια αντιδημαρχία για την κατάστασή τους και να εκτιμηθεί αν θα πρέπει να ανοίξουν την επόμενη ημέρα (σ.σ. σήμερα).

Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο σχολείο είχε ανταποκριθεί θετικά στο έγγραφο, ενημερώνοντας τον δήμο πως οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ήταν σε καλή κατάσταση.

Πάντως, ο δήμος είχε ήδη ανακοινώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των διευθυντών για να επέμβει σε τυχόν έκτακτο περιστατικό με τα συνεργεία και να προχωρήσει σε ρίψεις αλατιού και στις απαιτούμενες διαδικασίες.

«Επικοινωνήσαμε με τους γονείς του μαθητή και με τον διευθυντή» συνέχισε ο κ. Σούλας και πρόσθεσε πως ο δήμος έχει την πρόθεση να συμπαρασταθεί στον μαθητή. Μάλιστα, αύριο, κλιμάκιο της διοίκησης του δήμου πρόκειται να επισκεφθεί τον μαθητή στο νοσοκομείο.