Skip to main content

Εύοσμος: Ανησυχία και φόβος για την ένοπλη μάχη συμμοριών (vid)

Στην απίστευτης αγριότητας συμπλοκή φαίνεται πως συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, όλοι αλλοδαποί, ενώ έγιναν και αναφορές για πυροβολισμούς.

Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη πρωτοφανή συμπλοκή στην οδό Ξανθίππης στον Εύοσμο χθες τα ξημερώματα, που όλα δείχνουν ότι πρόκειται για διαμάχη συμμοριών (δείτε εδώ).

Όπως μετέδωσε σήμερα το Open, στη συμπλοκή συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, όλοι αλλοδαποί, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο μέχρι και για πυροβολισμούς. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, δεν υπήρχε κανείς εκ των εμπλεκομένων, ωστόσο ο χώρος έμοιαζε με πεδίο μάχης, καθώς αναποδογύρισαν οχήματα, ενώ βρέθηκαν και αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα.



Από τη συμπλοκή υπάρξαν και τραυματίες, αφού βρέθηκαν παντού ίχνη αίματος. Ωστόσο από πλευράς κατοίκων της περιοχής δεν έχει υποβληθεί μήνυση και εω εκ τούτου δεν διενεργείται προανάκριση για το συμβάν. Παράλληλα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η αναφορά ότι υπήρξαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για την ασφάλεια τους και ζητούν καλύτερη αστυνόμευση.