Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την εξιχνίαση της υπόθεσης του βάναυσου ξυλοδαρμού του 15χρονου στην πλατεία Ευόσμου.

Ανακοίνωση για την εξιχνίαση της υπόθεσης του βάναυσου ξυλοδαρμού του 15χρονου στην πλατεία Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις νεαροί (τρεις ημεδαποί-ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες, ενώ τρεις ακόμη ήταν οι συνεργοί τους.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση, η «επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιστατικού ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ανήλικων στην περιοχή του Ευόσμου».

Συγκεκριμένα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 24-07-2021 στην περιοχή του Ευόσμου, από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς τους, προσέγγισαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός εξ’ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα».

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των έτερων δραστών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ