Skip to main content

Εύοσμος: Προσαγωγές στην παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ

Είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 άτομα που διαμαρτύρονταν για τις Πρέσπες έξω από το πολιτιστικό κέντρο και φώναζαν συνθήματα κατά του υποψήφιου δημάρχου

Διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν πολίτες σήμερα το απόγευμα έξω από το πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του υποψήφιου δημάρχου Νίκο Ζύγα, ο οποίος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τους πολίτες που πραγματοποίησαν τη διαμαρτυρία, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες ότι θα βρίσκεται στην εκδήλωση η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με το ΕΚmag, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 άτομα έξω από το πολιτιστικό κέντρο και φώναζαν συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις και έστησαν φραγμό μην επιτρέποντας στους διαμαρτυρόμενους να εισβάλουν μέσα στο πολιτιστικό κέντρο.

Η εκδήλωση του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τις αντιδράσεις και την ένταση που υπήρχε έξω από το πολιτιστικό κέντρο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία.