Skip to main content

Ευρεία συγκέντρωση γυναικών της ΝΔ Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Δευτέρα

Το κόμμα βγάζει μπροστά τις γυναίκες-Θα εξεταστούν υποψηφιότητες για τους «γαλάζιους» συνδυασμούς και για τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Μεγάλη εκδήλωση για τις γυναίκες πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας. Κεντρικό θέμα οι επικείμενες εκλογές, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Η «ευρεία συγκέντρωση γυναικών» θα πραγματοποιηθεί στις 17.30' στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης (Μιχαήλ Καλού 6, πέμπτος όροφος).

Στη συγκέντρωση θα γίνει η απαραίτητη προεκλογική ζύμωση με τις γυναίκες στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, καθώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές απαιτείται κινητοποίηση των γυναικών και ενεργός συμμετοχή, αφού υπάρχει και το ζήτημα της ποσόστωσης.

Έτσι θα συζητηθούν οι υπάρχουσες υποψηφιότητες στις επίσημες «γαλάζιες» αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι πιθανές υποψηφιότητες, αφού θα πρέπει να αποκτήσουν ενεργό ρόλο τόσο τα παλιά, όσο και τα πολλά νέα στελέχη, ενώ υπάρχει και το θέμα της στελέχωσης με γυναίκες υποψήφιες στα δημοτικά διαμερίσματα.

Επίσης, θα γίνει κουβέντα και για τους εκλογικούς αντιπροσώπους, δεδομένου ότι ο κομματικός μηχανισμός είναι πλέον σε ετοιμότητα και η προετοιμασία για τις εκλογές όσο συντομότερα ολοκληρωθεί, τόσο το καλύτερο.

Προφανώς θα εξεταστεί και η πρόθεση γυναικών να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ταχιάου για τον κεντρικό δήμο, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν πολλές γυναίκες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα κοινά, με τη Νέα Δημοκρατία.