Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων διοργανώθηκε με αφορμή τους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των προσεχών εβδομάδων

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Τη σύσκεψη, που διοργανώθηκε με αφορμή τους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των προσεχών εβδομάδων, συντόνισαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος Ασφαλείας της Super League, οι υπεύθυνοι ασφαλείας και εκπρόσωποι των ΠΑΕ, που αγωνίζονται στους προκριματικούς αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, η απόφαση της κυβέρνησης είναι να εισέρχονται στα γήπεδα μόνο εμβολιασμένοι, ή άτομα που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, άπαντες με μάσκα, σε ποσοστό πληρότητας των γηπέδων στο 80% και με ανώτατο όριο προσέλευσης 25.000 θεατές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ