Skip to main content

Ευρυτανία - Εξαφάνιση 48χρονης: Οι εικόνες που κατέγραψε drone στον βυθό της λίμνης

Μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με τη συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που εξαφανίστηκε την Πέμπτη στην Ευρυτανία, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Ευρυτανία: Οι εικόνες που κατέγραψε το drone στον βυθό της λίμνης

Το Mega δημοσιεύει εικόνες που κατέγραψε το ειδικό drone από τον βυθό της λίμνης.

 



Τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που υπήρχε για τον βυθό. Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Πού θα στραφούν οι έρευνες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.