Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ - ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ

Στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία θα βουτήξουν ξανά σήμερα τέσσερα άτομα της ομάδας υποβρυχίων αποστολών σε μεγάλο βάθος για τις έρευνες.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία θα βουτήξουν ξανά σήμερα τέσσερα άτομα της ομάδας υποβρυχίων αποστολών σε μεγάλο βάθος προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνα.

Στις έρευνες που πραγματοποίησαν την Κυριακή οι άντρες της ομάδας των υποβρύχιων αποστολών εντόπισαν έναν όγκο που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε το εύρημα, που κινητοποίησε τους βατραχανθρώπους του λιμενικού, δεν ήταν ανθρώπινο σώμα, μιας και στον βυθό της λίμνης στην Ευρυτανία υπάρχουν πολλά αντικείμενα, λάσπη και φερτά υλικά γεγονός που δυσκολεύει τις υποβρύχιες έρευνες και δημιουργεί μεγάλες μάζες.

Κορυφώνεται η αγωνία στη λίμνη στην Ευρυτανία

Πλάι στη λίμνη γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών, καθώς εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητο της 48χρονης, το κινητό της αλλά και σημείωμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσε να της γίνει ευθανασία αν βρεθεί βαριά τραυματισμένη και να προσέχουν το παιδί της. Παράλληλα άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία «χτένισαν» για ακόμα μία μέρα όλη τη λίμνη και τις όχθες περιμετρικά και από αυτή την έρευνα δεν προέκυψε κάποιο εύρημα.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της Κυριακής

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ