Skip to main content

Ευρυτανία: Νεκρός σε μεγάλο βάθος στην Τρύπα Τατάρνας βρέθηκε ο 40χρονος αστυνομικός

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των αρχών που τον αναζητούσαν. Η σορός του εντοπίστηκε σε μεγάλος βάθος στο βάραθρο Τρύπα Τατάρνας.

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Τριπόταμου Ευρυτανία. Οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα του στο βάραθρο Τρύπα Τατάρνας και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή του καθώς είχε πέσει σε μεγάλο βάθος.

Ο 40χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και πήγε στον τόπο της καταγωγής του για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το πατρικό του, αλλά έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της γέφυρας Τατάρνας και εκεί επικεντρώθηκαν οι έρευνες.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο βάραθρο Τατάρνας ανοιχτό και το κινητό του ήταν μέσα, ενώ οι συνάδελφοι του που ξεκίνησαν τις έρευνες παρατήρησαν ότι στο άνοιγμα του βαράθρου εντοπίστηκαν ίχνη σαν να είχε κάτι γλιστρήσει μέσα σ’ αυτό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού συμμετείχαν κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ. 15 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στο ίδιο σημείο, τη γέφυρα της Τατάρνας, χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης από το Καρπενήσι.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στη λίμνη των Κρεμαστών με το αυτοκίνητό της στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν καρπούς.