Skip to main content

Ευρωπαϊκό φινάλε στον Ολυμπιακό με άλλη μία ήττα στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός υπέστη την τρίτη του ήττα εντός έδρας στους αγώνες που έδωσε για τον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τη Ναντ στο Καραϊσκάκης για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τη φετινή ευρωπαϊκή τους παρουσία με δύο βαθμούς στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός υπέστη την τρίτη του ήττα εντός έδρας στους αγώνες που έδωσε για τον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Ναντ, από την άλλη, πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Οι Γάλλοι μετά το τρίποντο που πήραν στο Φάληρο και την ισοπαλία της Φράιμπουργκ με την Καραμπάγκ κατέλαβαν τη δεύτερη θέση και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Γάλλοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και στο 2’ σημείωσαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 6’ ένα σουτ του Μπόουλερ δεν ανησύχησε τον Λαφόν που μπλόκαρε εύκολα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ουί-Τζο πήρε την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Ανδρούτσου αλλά ήταν άστοχη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 19ο λεπτό οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Ανδρούτσο με τον Λαφόν να διώχνει σε κόρνερ.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Μπόουλερ έκλεψε αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Το μοτίβο ήταν το ίδιο με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από τη δεξιά πλευρά χωρίς όμως την μεγάλη φάση μετά την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Στο 51’ ο Μπουχαλάκης έκανε δυνατή μπαλιά για τον Καμαρά. Η Ναντ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται πιο απειλητική.

Στο 60’ ο Γκαναγκό έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά με την προσπάθειά του να καταλήγει στην αγκαλιά του Τζολάκη. Στο 63ο λεπτό ο Κούντε έκανε μακρινό σουτ αλλά ο Λαφόν μπλόκαρε .

Οι Πειραιώτες είχαν τις στιγμές τους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά είχαν θέμα στην τελική προσπάθεια. Η Ναντ βρήκε γκολ στο 79ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Μοχάμεντ.

Στο 81’ ο Μπόουλερ έβγαλε την μπαλιά για τον Ουί-Τζο αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα. Στο 85ο λεπτό ο Σισοκό πήρε μία κεφαλιά αλλά ήταν άστοχη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στο 90ο λεπτό με τον Μπλαζ.