Skip to main content

Ευρωπαϊκός βαρδ-Άρης (3-0) φύσηξε στην Τρίπολη! (video)

Στο καλύτερό τους φετινό ματς, οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν 3 γκολ στο ημίχρονο,κέρδισαν άνετα τον Αστέρα και εδραιώνονται στην πεντάδα της Super League

Την 3η σερί νίκη τους και 2η εκτός έδρας πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε με 0-3 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 32 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Αρκάδες καταλαμβάνουν την 10η θέση έχοντας 21 πόντους.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' όταν ο Λάρσον σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-1. Μάλιστα στο 23' οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να σκοράρουν ξανά όταν ο Σιώπης έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Ντιγκινί που ξέφυγε από τον Βλάχο πλασάροντας τον Παπαδόπουλο για να πετύχει το 0-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 45' + 1' έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ καθώς ο Τόνσο σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι με τον Ματέο Γκαρσία να πιάνει κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για να διαμορφωθεί το 0-3.