Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΕΒΡΟΣ: 25 ΤΟΝΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΤΙΤΑΝ παρέδωσαν 25 τόνους τσιμέντου για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο.

Παραδόθηκαν σήμερα το πρωί 25 τόνοι τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ ΑΕ. για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Ταξίαρχος Ακρίβος Χαράλαμπος, ευχαρίστησε την κ. Πατουλίδου και τον Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κ. Κωνσταντίνο Νικολάου για την σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης από την πλευρά της τσιμεντοβιομηχανίας και τόνισε πως τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες, ενδυναμώνοντας την ασφάλεια των συνόρων.

Ο κ. Νικολάου από την πλευρά του επεσήμανε πως οι άνθρωποι του ΤΙΤΑΝΑ, δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι κυρίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία.

Η κ. Πατουλίδου, ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε πως «μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε, τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών συνεισφέροντας με κάθε τρόπο όπου μπορεί ο καθένας μας, από όποια θέση "ευθύνης" υπηρετεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ