Skip to main content

Έβρος: Επιθέσεις μεταναστών με πέτρες και ξύλα καταγγέλλουν κυνηγοί

Για κίνδυνο αιματηρού περιστατικού κάνουν λόγο οι κυνηγοί του Έβρου μετά από περιστατικά επιθέσεων από μετανάστες κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Περιστατικά με παράνομους μετανάστες που επιτίθενται σε κυνηγούς στον Έβρο κατήγγειλε ο πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου Νίκος Λαμπρίδης.

Μιλώντας στον τοπικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης Maximun, ο κ. Λαμπρίδης αναφέρθηκε σε περιστατικά “μπλόκων” μεταναστών που κρατούν ξύλα και πέτρες και εμφανίζονται μπροστά σε κυνηγούς. «Καλώ τους κυνηγούς που θα βρεθούν μπροστά σε τέτοιο περιστατικό να φύγουν άμεσα» ανέφερε ο κ. Λαμπρίδης που τόνισε ότι οι κυνηγοί κρατούν όπλο και σε περιπτώσεις που βρεθούν σε άμυνα η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει.

Ο κ. Λαμπρίδης δήλωσε ακόμη ότι πιστεύει πως σκοπός των επιθέσεων είναι ίσως η κλοπή. Χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρή.

«Είναι πάρα πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση και να σκοτωθούν 2 και 3 και 5 άτομα. Έκκληση σε όλους, έκκληση στους κυνηγούς να είναι υποψιασμένοι και το γρηγορότερο δυνατό να αποχωρούν από τέτοιες καταστάσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων.