Skip to main content

Έβρος: «Ταλαντούχος» διαρρήκτης έκλεψε τα πάντα σε έναν χρόνο

Ο δράστης που συνελήφθη από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε διαρρήξεις σπίτια και μαγαζιά, ενώ είχε αφαιρέσει ΙΧ και μοτοσικλέτες.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έξι κλοπές από επιχειρήσεις και σπίτι, τρεις κλοπές οχημάτων και μία  απόπειρα κλοπής οχήματος, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό από τον μήνα Δεκέμβριο του 2019 έως χθες, στο νομό Έβρου.

Δράστης ένας άνδρας που συνελήφθη χθες ο απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη,

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες αφαίρεσε από την  Αλεξανδρούπολη ένα αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 4-12-2019 έως 16-7-2020, διέπραξε τις εξής κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του ’Εβρου:

Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα

Μπήκε σε μία επιχείρηση καθώς επίσης διέρρηξε δύο ακόμη επιχειρήσεις, δύο αποθήκες και ένα σπίτι, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους:

  • 2 ηλεκτρικές συσκευές
  • 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • 1 laptop
  • 10 φιάλες αλκοολούχων ποτών
  • χρήματα
  • διάφορα κλειδιά, τρόφιμα, εργαλεία και καύσιμα

Επιπλέον, σε μία περίπτωση ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει ένα ακόμη αυτοκίνητο χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η κλαπείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα και οι ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.