Skip to main content

Εύβοια: Καβγάς σε εκλογικό κέντρο με τον πρώην υφυπουργό Μαυραγάνη

Αρχή του διαπληκτισμού ήταν διαφωνία για την εκλογική διαδικασία μεταξύ του προέδρου Τ.Κ. Αμαρύνθου και του ανηψιού του κ. Μαυραγάνη.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αμάρυνθο Ευβοίας καθώς σε εκλογικό κέντρο σημειώθηκε καβγάς, με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης.

Σύμφωνα με το eviakosmos.gr, η αρχή του διαπληκτισμού ήταν μία διαφωνία που αφορούσε την εκλογική διαδικασία μεταξύ του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αμαρύνθου Πέτρου Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ο κ. Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δημητρόπουλου, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βίαης επίθεσης.

Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η σύζυγος του πρώην υφυπουργού Ελένη Γουρνή, που σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχθηκε επίθεση και κατέληξε στο έδαφος, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού.

Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.