Skip to main content

Εξαδάκτυλος: Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετική από τη Δευτέρα

O πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ανέφερε πως είναι αναγκαίο να αλλάξει η κατάσταση για να προλάβουν τα χειρότερα

Στη διαβεβαίωση πως η κατάσταση θα μεταβληθεί από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μιλώντας στο Open, ανέφερε πως είναι αναγκαίο να αλλάξει η κατάσταση για να προλάβουν τα χειρότερα. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετική από τη Δευτέρα. Θα έχει άλλη κατάσταση απ' αυτήν που έχει σήμερα. Είναι αναγκαίο».

Συμπλήρωσε πως «θέλω να διαβεβαιώσω ότι το έγκαιρο της αποφάσεως (σ.σ.: για την Αττική), μας κάνει να βλέπουμε μικρότερο κόστος και υγειονομικό και οικονομικό. Εκτιμώ ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί τώρα, είναι μικρότερος απ' αυτόν που θα χρειαζόταν αν αργούσαμε πάλι μια δυο βδομάδες».

Κάνοντας λόγο για τις μεταλλάξεις, είπε χαρακτηριστικά πως «δημιουργούν νέο περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι θα επικρατήσουν οι μεταλλάξεις. Χρειάζεται ταχύτερες αποφάσεις και πρόληψη» επεσήμανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.