Skip to main content

Εξαφάνιση 10χρονης: Μπορεί να δωροδόκησαν την Μαρκέλλα, λέει ο αδελφός

Ο αδελφός της Μαρκέλλας εξέφρασε τους φόβους του ότι παρακολουθούσαν το παιδί εδώ και μια βδομάδα που ξεκίνησε το σχολείο και το δωροδόκησαν.

Στιγμές αγωνίας βιώνει η οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς δεν επέστρεψε στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, μετά το σχολείο.

Μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις της μητέρας και του πατέρα του 10χρονου κοριτσιού, έκκληση για τον εντοπισμό της μικρής κάνει και ο αδερφός της που δηλώνει χαρακτηριστικά πως το μόνο που ζητά είναι να βρεθεί η αδερφή του.

«Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι μία κοκκινομάλλα γυναίκα πλησίασε την αδελφή μου έξω από το σχολείο και λογικά την άρπαξε», τόνισε ο αδερφός της Χρήστος αναφέροντας πως «η Μαρκέλλα είναι ένα παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα» ωστόσο εξέφρασε τους φόβους του ότι παρακολουθούσαν το παιδί εδώ και μια βδομάδα που ξεκίνησε το σχολείο και το δωροδόκησαν.

Παράλληλα, ο αδερφός της 10χρονης υποστήριξε πως πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια που έχει, όπως και κάθε άλλη τα πάνω και τα κάτω της, αποκλείοντας το γεγονός ότι η εξαφάνιση της μικρής σχετίζεται με πρόσωπο από το οικογενειακό τους περιβάλλον. «Το άκουσα αυτό σε κάποιο πρωϊνάδικο και θέλω να πω ότι δεν ισχύει». Επίσης επισήμανε πως το σχολείο απέχει μόλις 100 μέτρα από το σπίτι τους.

Ο κ. Βεράμης εξέφρασε ακόμα τους φόβους του, επισημαίνοντας πως δεν θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα, «οτι δηλαδή μπορεί να έχει πάθει κάτι και να μην την βρουν ποτέ».

«Από κει και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για επαγγελματίες απαγωγείς» τόνισε.