Skip to main content

Εξαφάνιση 14χρονης στην Καβάλα: Φόβοι ότι κρατείται παρά τη θέλησή της

Με νέα ανάρτησή του το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί τους πολίτες να δώσουν την δέουσα προσοχή για την εξαφάνιση της 14χρονης.

Σοβαρό είναι ενδεχόμενο η 14χρονη Μαριάνα από την Π. από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, που εξαφανίστηκε στις 20 Αυγούστου, να κρατείται παρά τη θέλησή της, επισημαίνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με νέα ανάρτησή του καλεί τους πολίτες να δώσουν την δέουσα προσοχή.

«Παρακαλούμε να δώσετε την δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Μαριάννα να κρατείται παρά τη θέλησή της και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους της για να ζητήσει βοήθεια», τονίζει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., έχει 66 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Η Μαριάννα Π. φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.