Skip to main content

Εξαφάνιση 24χρονου μουσικού: Έκκληση των γονέων του για διακριτικότητα

Μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, οι γονείς του αγνοούμενου μουσικού ζητούν να σταματήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή προσωπικών δεδομένων.

Έκκληση ώστε να σταματήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που θίγουν βάναυσα την προσωπικότητα του Λάμπρου Μανιφάβα, του 24χρονου μουσικού που αγνοείται από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, απευθύνουν οι γονείς του μέσω ανακοίνωσης των πληρεξούσιων δικηγόρων τους.

«Η οικογένεια απευθύνεται προς όλα τα ενημερωτικά μέσα και προς όλους τους χρήστες κοινωνικών δικτύων, επιθυμώντας να τηρηθεί όλη η απαιτούμενη από τις περιστάσεις και τον νόμο διακριτικότητα» σημειώνεται στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας οι γονείς του 24χρονου μουσικού ευχαριστούν όλους όσοι συμβάλλουν στον εντοπισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των γονιών του 24χρονου μουσικού:

«Ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την εξαφάνιση του εικοσιτετράχρονου Λάμπρου Μανιφάβα, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοείται, η οικογένεια απευθύνεται προς όλα τα ενημερωτικά μέσα και προς όλους τους χρήστες κοινωνικών δικτύων, επιθυμώντας να τηρηθεί όλη η απαιτούμενη από τις περιστάσεις και τον νόμο διακριτικότητα.

Ζητούν να σταματήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που θίγουν βάναυσα την προσωπικότητα του αγνοουμένου.

Καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες Αρχές, αιτούμαστε τη συμβολή όλων για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, επιφυλασσόμενοι παράλληλα για κάθε νόμιμο δικαίωμα για την απόδοση ευθυνών κατά παντός υπευθύνου.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσους συμβάλλουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του, μη επιθυμώντας να προβούν οι ίδιοι σε οποιαδήποτε περαιτέρω έκθεση.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι Δαμιανός Νικόλαος, Μυριούνη Ελευθερία».