Skip to main content

Εξαφάνιση Μαντλίν: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του βασικού υπόπτου

Ο δικηγόρος Γιαν-Κρίστιαν Χόχμαν επιβεβαίωσε ότι εκπροσωπεί τον ύποπτο Κρίστιαν Μπ. και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το πλήρες επίθετο του πελάτη του.

Δικηγόρος που εκπροσωπεί τον 43χρονο Γερμανό βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Η Γερμανία ερευνά τον Γερμανό υπήκοο ως ύποπτο για τον φόνο, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εισαγγελέας του Μπράουνσβαϊγκ.

Ο δικηγόρος Γιαν-Κρίστιαν Χόχμαν επιβεβαίωσε ότι εκπροσωπεί τον ύποπτο Κρίστιαν Μπ. και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το πλήρες επίθετο του πελάτη του, ενώ τα Μέσα τον αναφέρουν ως Κρίστιαν Μπρίκνερ.

"Αληθεύει ότι εγώ και ο συνάδελφός μου Ντάβιντ Βόλκε τον εκπροσωπούμε, αλλά δεν θα κάνουμε επί του παρόντος κάποιο σχόλιο", δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ο Χόχμαν. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινή απόσταση στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους.

Το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ όμως ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο εισαγγελέας του Μπράουνσβαϊγκ, δήλωσε την Πέμπτη ότι "θεωρούμε πως το κορίτσι είναι νεκρό". Η οικογένεια και οι υποστηρικτές της διατηρούσαν διαρκώς την ελπίδα να είναι η Μαντλίν ζωντανή.