Skip to main content

Εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ο ιερέας που κοινωνούσε στο Κουκάκι

Ο ιερέας που κοινωνούσε πιστούς χθες δεν εντοπίστηκε κατά τις έρευνες της αστυνομίας και φαίνεται πως κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Άφαντος παραμένει ο ιερέας που κοινωνούσε πιστούς το πρωί της Κυριακής στο Κουκάκι, αψηφώντας τις συστάσεις των ειδικών αλλά και τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Η αστυνομία συνεχίζει να τον αναζητεί, καθώς δεν τον βρήκε στην εκκλησία ωστόσο εκείνος φαίνεται να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. 

«Ο ιερέας κρύβεται για να αποφύγει τη τη διαδικασία του αυτοφώρου», δήλωσε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Νίκος Ντούμας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του ιερέα δεν συνιστά πράξη αγάπης.

«Ούτε κι αυτό είναι μια πράξη αγάπης του ιερέα προς τους πολίτες που τους κοινωνεί ενώ παραβαίνει νόμους και αποφάσεις της ιεράς συνόδου αλλά ούτε και να κρύβεται ένας ιερέας από την κοινωνία και το κράτος για να αποφύγει τις συνέπειες. Είναι πολύ κακό παράδειγμα», τόνισε ο κ. Ντούμας.

Χθες, Κυριακή των Βαϊων, ο Ιερέας αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την Εκκλησία και περίπου 15 πιστοί προσήλθαν για να λάβουν Θεία Κοινωνία από την πλαϊνή πόρτα ενώ φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ακόμη και έναν πατέρα με μικρά παιδιά να πηγαίνει να κοινωνήσει στον Άγιο Νικόλαο.