Skip to main content

Έξαλλοι στη CIA για τις συγκρίσεις Τραμπ με τη ναζιστική Γερμανία

Ο διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών, Τζον Μπρέναν τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε όσα λέει δημόσια

«Εξωφρενικό» χαρακτήρισε ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX, το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξισώσει την κοινότητα μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με τη ναζιστική Γερμανία.

Παράλληλα, ο ίδιος, έδωσε έμφαση στην ευθύνη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να συμβουλεύσουν τον Τραμπ, για το μη τεκμηριωμένο ντοσιέ, αναφορικά με τις δραστηριότητες του, στη Ρωσία.

Ο Μπρέναν αναρωτήθηκε επίσης, για το μήνυμα που στέλνει η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τραμπ, έναντι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

Ο διευθυντής της CIA τόνισε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα «πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός» για τα όσα λέει δημόσια.

Ο Μπρέναν, υποστήριξε επίσης, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.