Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019
x

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Μέλο Περέιρα προτείνοντας μάλιστα την άμεση αντικατάσταση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή.

Πυρά αναφορικά με τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Κοτσάνη στη χθεσινή αναμέτρηση εναντίον του Άρη εξαπέλυσε ο Απόλλωνας Σμύρνης εκδίδοντας ανακοίνωση με αποδέκτη τον Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «Ελαφρά Ταξιαρχία»:

«Προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα,

Ελπίζουμε να παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη. Προφανώς θα καμαρώσατε τον διαιτητή που σφύριζε στο συγκεκριμένο ματς. Αυτόν που δεν είδε το πέναλτι που είδαμε όλοι εμείς. Το έργο το είχαμε ξαναδεί και προφανώς θα το ξαναδούμε. Όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Άλλωστε τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε; Να μας παίξει κάποια μέρα ένας διαιτητής που θα βλέπει τα πέναλτι που είναι, δεν θα κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ τους παίκτες μας και δεν θα σφυρίζει ανάποδα τα φάουλ. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Κόντρα στους αντιπάλους μας που μας παίζουν με τρεις επιπλέον παίκτες, κόντρα στους πάντες.

Πριν από μια εβδομάδα σας ζητήσαμε να στείλετε και σε εμάς ξένους διαιτητές και να πάψετε να βλέπετε τους αγώνες ομάδων όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης ως εκκολαπτήριο Ελλήνων διαιτητών. Κατανοούμε ότι στέλνετε τους ξένους διαιτητές στα ματς από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Άλλωστε γι' αυτήν και μόνο δείχνετε να ενδιαφέρεστε. Πιθανολογούμε ότι την ΕΠΟ απασχολεί περισσότερο από την καρέκλα σας το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό της προτείνουμε την άμεση αντικατάστασή σας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ