Skip to main content

Έξαψη: Το τραγούδι της Ν. Θεοδωρίδου που συμπληρώνει μελωδικά τη σειρά του Mega

Το νέο τραγούδι της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φέρει τον ομώνυμο τίτλο και συμπληρώνει μελωδικά τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών της σειράς του Mega.

Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου έρχεται να συναντήσει την μοναδική πλοκή και τα ποικίλα συναισθήματα που προσφέρει στους τηλεθεατές η τηλεοπτική σειρά Έξαψη του Mega, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της νέας χρονιάς.

Το νέο τραγούδι της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φέρει τον ομώνυμο τίτλο και συμπληρώνει μελωδικά τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, αφού τόσο η μουσική, όσο και οι έντονα ερωτικοί και χαρακτηριστικοί στίχοι συμπυκνώνουν με μοναδικό τρόπο τις συναισθηματικές εξάρσεις, την αγωνία και τα πάθη και τις που αναδύονται από το πρωτότυπο σενάριο και την σκηνοθεσία του σίριαλ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που έχει μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό στο πλαίσιο των μουσικών εκπομπών «Σπίτι με το Mega», με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο instagram, αναφέρεται στο νέο τραγούδι, το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στην χροιά της και θα κυκλοφορήσει από τη Heaven, σημειώνοντας: «Εξαψη... το αγάπησα πολύ αυτό το τραγούδι... στην πιο ερωτική σειρά της τηλεόρασης».