Skip to main content

Έξαρση της μικροεγκληματικότητας σε πολυσύχναστα σημεία

Τα κρούσματα της μικροεγκληματικότητας παρουσιάζουν έξαρση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες να ανησυχούν για την ασφάλειά τους και την αστυνομία να κινητοποιείται προκειμένου να αντιμετωπίσ
Τα κρούσματα της μικροεγκληματικότητας παρουσιάζουν έξαρση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες να ανησυχούν για την ασφάλειά τους, αλλά και την αστυνομία να κινητοποιείται προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμβάντα, ακόμη και σε κεντρικούς πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Άντρες της ομάδας «Ζ» συνέλαβαν δύο αλλοδαπές χθες στις 12:00 το μεσημέρι, στις οδού Κλεισούρας και Χαλκέων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν προσπάθησαν να αρπάξουν μία τσάντα.

Στις 21:00 το βράδυ, έγινε σύλληψη ημεδαπού από άντρες της ομάδας «Ζ», στον επιβατικό σταθμό των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», όταν προσπάθησε να αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε μία γυναίκα.

Την ίδια περίπου ώρα, άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» συνέλαβαν ημεδαπό στην περιοχή της Σταυρούπολης, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει αλυσίδα από το λαιμό μιας γυναίκας.