Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΝΟΡΙΤΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, 7,5 ΕΚΑΤ. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η Νόριτς πανηγυρίζει τη μαθηματική επάνοδό της στην Premier League, κάτι που φυσικά σημαίνει και κέρδη για τον ΠΑΟΚ λόγω Γιαννούλη.

Την άνοδο στην Premier League πανηγυρίζει η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη ρήτρα του 24χρονου μπακ.

Τα «καναρίνια» αγωνίζονται στις 22:00 με την Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τότε, αφού η Μπρέντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μίλγουολ (0-0) και η Σουόνσι με την Γουίκαμπ (2-2).

Ως εκ τούτου η Νόριτς πανηγυρίζει τη μαθηματική επάνοδό της στην Premier League, κάτι που φυσικά σημαίνει και κέρδη για τον ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην αγγλική ομάδα και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει ρήτρα βάσει της οποίας ενεργοποιείται η παραμονή του παίκτη στη Νόριτς μετά την άνοδό της στην Premier League.

Βάση της συμφωνίας των δύο πλευρών και μετά την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από τη Νόριτς, η αγγλική ομάδα θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του Γιαννούλη...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ