Skip to main content

Εξασθενεί σήμερα σταδιακά το μέτωπο της κακοκαιρίας

Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις και καταιγίδες, που σε ορισμένες περιοχές συνοδεύονταν από χαλαζοπτώσεις, εκδηλώθηκαν έως το πρωί της Παρασκευής.

Προοδευτικά εξασθενεί στη μεγαλύτερη έκτασή του το μέτωπο κακοκαιρίας, που εκτείνεται από την Ανατολική Μακεδονία έως την Κρήτη. Έτσι, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται κατά τόπους έως το τέλος της ημέρας αναμένεται να περιοριστούν στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις και καταιγίδες, που σε ορισμένες περιοχές συνοδεύονταν από χαλαζοπτώσεις, εκδηλώθηκαν έως το πρωί της Παρασκευής σε μεγάλο μέρος της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα στη Δυτική Κρήτη, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και την Κεντρική Στερεά.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης που καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr έως τις 10:00 σήμερα, ήσαν στις Βρύσες Χανίων (54 χιλιοστά), στον Πύργο (49) και στα Θεοδώριανα Άρτας (48).